Bedrijven

BESLOTEN GROEP

Kom ook bij Tante Pop


Op afspraak verzorgt Tante Pop graag een op maat gemaakt event voor een besloten gezelschap in een sfeervolle, ongepolijste grote huiskamer. Tante Pop heeft de volgende mogelijkheden beschikbaar:   Diner Het diner bij Tante Pop heeft verschillende opstellingen. De leukste, maar minst praktische is de zogenoemde aanschuiftafel. Een lange tafel die over de gehele ruimte van voor tot achter wordt opgesteld. Een echte Indische kumpulan. Door deze opstelling is het uiterste aantal gasten beperkt tot 30. In een andere opstelling van losse tafels is er ruimte voor 35 gasten. U wordt onthaald met rijsttafel die uit 10 gerechten bestaat met als slot een aantal verschillende Indische lekkernijen.

Bar


Naast heerlijk Indisch eten is er voor alle events een goed geoutilleerde bar met uitstekend personeel aanwezig, die jouw verblijf tot een onvergetelijke ervaring zullen maken. Onze buitenlandse bieren zijn een uitstekende combinatie met de heerlijkheden uit onze keuken.

Belevenis


Tante Pop garandeert een gezellige avond voor allen. Kom ook met je collega's of vrienden en beleef die ervaring! Reserveer snel via het formulier voor jullie uitje.

Reserveren